ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα)

Για τη βάση

300 γρ. κριθαροκουλούρα, σπασμένη σε ψίχουλα

85 γρ. βούτυρο αγελάδος, λιωμένο

40 γρ. φιστίκια Αιγίνης, καθαρισμένα και χονδροσπασμένα

Για την κρέμα

285 ml κρέμα γάλακτος, 35% λιπαρά

100 γρ. ζάχαρη

400 γρ. κατσικίσιο τυρί

ξύσμα από 1 λάιμ, ακέρωτο

Για τη μαρμελάδα από ντοματίνια

200 γρ. ντοματίνια, αποφλοιωμένα

75 γρ. ζάχαρη

130 ml νερό

30 ml σιρόπι γλυκόζης

3 φύλλα αρμπαρόριζας

EKTEΛΕΣΗ

Βάση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 150°C. Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε την κριθαροκουλούρα με το βούτυρο και τα φιστίκια. Μοιράζουμε το μείγμα σε 4 ατομικά τσέρκια που έχουμε τοποθετήσει πάνω σε λαμαρίνα στρωμένη με λαδόκολλλα και ψήνουμε στον φούρνο για 7 λεπτά.

Κρέμα: Σε μια κατσαρόλα, σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά, ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος, προσθέτουμε τη ζάχαρη και σταδιακά το κατσικίσιο τυρί, ανακατεύοντας συνεχώς, μέχρι να γίνουν κρέμα. Λίγο πριν από το τέλος, ρίχνουμε και το ξύσμα. Αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε την κρέμα να κρυώσει. Περιχύνουμε με αυτή τις ψημένες βάσεις και βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 4 ώρες, ώσπου
να σφίξει η κρέμα.