Υλικά (για 2-4 άτομα)

2 μεγάλες αραβικές πίτες
3 κ.σ. μουστάρδα πικάντικη
6 φέτες παστράμι
½ φλ. baby ρόκα, καθαρισμένη
2 αβγά, βρασμένα, ξεφλουδισμένα και κομμένα σε λεπτές φέτες

Εκτέλεση

Αλείφουμε το κέντρο κάθε πίτας με μουστάρδα. Αραδιάζουμε το παστράμι σε φέτες, τη μία κάτω από την άλλη, ώστε να σχηματίζουν μια στήλη. Προσθέτουμε τη ρόκα και τις φέτες αβγού κατά μήκος της κάθε στήλης. Τυλίγουμε σε ρολό τις πίτες και με μαχαίρι τις κόβουμε στη μέση. Τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο ή λαδόκολλα και σερβίρουμε.

*Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016.