ΥΛΙΚΑ (για 6-8 φλ.)

150 ml γάλα

2 κ.σ. στιγμιαίο καφέ, σε σκόνη

200 γρ. σοκολάτα γάλακτος, ψιλοκομμένη

350 ml κρέμα γάλακτος, 35% λιπαρά, χτυπημένη σε σαντιγί και λίγη επιπλέον, για τη γαρνιτούρα

50 γρ. κακάο, σε σκόνη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το γάλα με τον καφέ και περιχύνουμε τη σοκολάτα που έχουμε βάλει σε ένα μπολ. Ομογενοποιούμε και αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει λίγο.

Προσθέτουμε στο μείγμα τη σαντιγί αναδεύοντας απαλά με ένα σύρμα. Αδειάζουμε το μείγμα σε φλιτζάνια του καφέ και γαρνίρουμε με σαντιγί και λίγο κακάο. Αφήνουμε στο ψυγείο για 3 ώρες και σερβίρουμε.