Υλικά (για 2 άτομα)

50 γρ. βούτυρο αγελάδος

2 αβγά

6 κ.σ. γάλα καρύδας

1 φλ. ινδική καρύδα (ινδοκάρυδο)

3 κ.σ. άχνη ζάχαρη

4 φέτες λευκό ψωμί

Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το βούτυρο να ζεσταθεί. Σε ένα βαθύ πιάτο χτυπάμε τα αβγά με το γάλα καρύδας. Σε ένα ρηχό πιάτο ανακατεύουμε το ινδοκάρυδο με την άχνη ζάχαρη.

Βουτάμε τις φέτες του ψωμιού στο μείγμα των αβγών από κάθε πλευρά και έπειτα τις περνάμε από το ινδοκάρυδο ώστε να καλυφθούν καλά.

Τηγανίζουμε ώσπου να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές. Σερβίρουμε με τα φρούτα της επιλογής μας.

*Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET την Κυριακή 17 Απριλίου 2016.