ΥΛΙΚΑ (για 6 άτομα)

50 γρ. φρέσκο βούτυρο, τύπου Κερκύρας

6 μεγάλες φέτες ψωμί ολικής άλεσης, κομμένες στη μέση

2 ροδάκινα Νάουσας ΠΟΠ, κομμένα κυδωνάτα

100 ml μέλι

250 γρ. ανεβατό

8-10 φύλλα δυόσμου, για τη διακόσμηση

EKTEΛΕΣΗ

Σε ένα τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, λιώνουμε το μισό βούτυρο και ροδίζουμε τις φέτες του ψωμιού. Τις μεταφέρουμε σε πιατέλα.

Ρίχνουμε στο τηγάνι το υπόλοιπο βούτυρο και σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά τα ροδάκινα μέχρι να πάρουν χρώμα. Προσθέτουμε το μέλι, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε τα ροδάκινα να καραμελώσουν. Τα μοιράζουμε επάνω στις φέτες του ψωμιού.

Βάζουμε το ανεβατό σε σακούλα ζαχαροπλαστικής και γαρνίρουμε τα κροστίνι. Τελειώνουμε με μερικά φύλλα δυόσμου.

*Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET την Κυριακή 26 Ιουλίου 2015.