ΥΛΙΚΑ (για 4 άτοµα)

700 γρ. φασόλια µαυροµάτικα, βρασµένα

140 γρ. κόκκινες ψητές πιπεριές, κοµµένες σε καρέ

140 γρ. λιαστές ντοµάτες, σε λεπτές φέτες

100 γρ. αγκινάρες τουρσί σε ελαιόλαδο, κοµµένες στα 4

80 ml έ.π. ελαιόλαδο

30 ml χυµός λεµονιού

5 γρ. ξύσµα λεµονιού, ακέρωτου

50 γρ. φρέσκο κρεµµύδι, ψιλοκοµµένο

80 γρ. φέτα, τριµµένη στο χέρι

20 γρ. φρέσκος δυόσµος, ψιλοκοµµένος

20 γρ. µαϊντανός, ψιλοκοµµένος

αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αναµειγνύουµε όλα τα υλικά και (ιδανικά) αφήνουµε τη σαλάτα σε θερµοκρασία δωµατίου για 1-2 ώρες. Στη συνέχεια, τη βάζουµε για λίγες ώρες στο ψυγείο να µαριναριστεί προτού τη σερβίρουµε.

{{{ moto }}}