ΥΛΙΚΑ(για 1 λαµαρίνα)

1πακέτο​φύλλο σφολιάτας Χρυσή Ζύμη 850 γρ.

1 µικρό βάζο έτοιµη πραλίνα φουντουκιού

1 κουτί µπισκότα τύπου πτι-µπερ, περασµένα από το multi

1 αβγό, ελαφρώς χτυπηµένο (για την επάλειψη)

µαύρη ζάχαρη (για το πασπάλισµα των κριτσινιών πριν από το ψήσιµο)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1 Στρώνουµε τη σφολιάτα σε έναν καθαρό πάγκο εργασίας, απλώνουµε σε όλη την επιφάνειά της την πραλίνα και πασπαλίζουµε µε το τριµµένο µπισκότο.

2 Κόβουµε τη σφολιάτα σε λωρίδες πάχους 2 εκ. και τις στρίβουµε από τη µία άκρη µέχρι την άλλη. Κατόπιν κόβουµε τις στριφτές λωρίδες σε πιο µικρές, των 10 εκ.

3 Προθερµαίνουµε τον φούρνο στους 180°C, στον αέρα. Τοποθετούµε τα κριτσίνια σε λαµαρίνα στρωµένη µε φύλλο σιλικόνης ή λαδόκολλα, τα αλείφουµε µε το αβγό, πασπαλίζουµε µε τη ζάχαρη και τα ψήνουµε για περίπου 30-40 λεπτά, µέχρι να φουσκώσουν και να ροδίσουν.

Το μυστικό για απίθανες σφολιατοδημιουργίες!