1 παντζάρι, βρασμένο



170 γρ. γιαούρτι



2 αβγά, χτυπημένα


140 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Περνάμε από το multi το παντζάρι με το γιαούρτι. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά. Παίρνουμε μικρές κουταλιές από το μείγμα και τις ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι. Γυρνάμε τα μπλινίς από την άλλη όταν στην επιφάνεια εμφανιστούν φυσαλίδες. Σερβίρουμε με τυρί κρέμα, καπνιστό σολομό και άνηθο.

*Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015.