ΥΛΙΚΑ (για 1 ταψί κουζίνας)


βασική ζύμη για πίτσα

6-7 κ.σ. σάλτσα ντομάτας

2 κ.σ. παρμεζάνα, τριμμένη

3 μπάλες μοτσαρέλα, καλά στραγγισμένες, σε κύβους

1 λουκάνικο Φρανκφούρτης, σε λεπτές φέτες

½ ματσάκι ρόκα, τα φύλλα

1 κ.γ. κρέμα μπαλσάμικου, προαιρετικά

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 240°C. Στρώνουμε τη ζύμη στο ταψί και απλώνουμε τη σάλτσα ντομάτας. Μοιράζουμε από πάνω την παρμεζάνα και τη μοτσαρέλα και ψήνουμε για περίπου 15 λεπτά. Προσθέτουμε το λουκάνικο και ψήνουμε για ακόμη 5 λεπτά. Βγάζουμε από τον φούρνο την πίτσα και τελειώνουμε με την ρόκα και αν θέλουμε με την κρέμα μπαλσάμικου.

*Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014.