ΥΛΙΚΑ (για 8 άτοµα)

180 γρ. φέτα

180 γρ. γιαούρτι

200 γρ. ζάχαρη

100 ml σιρόπι γλυκόζης

500 ml νερό

χυµός από 1 λεµόνι

1 µικρό καρπούζι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα µπολ, µε τη βοήθεια ενός πιρουνιού, διαλύουµε τη φέτα µέσα στο γιαούρτι και κρατάµε το µείγµα στην άκρη.

Σε µια κατσαρόλα, σε µέτρια φωτιά, βράζουµε τα υπόλοιπα υλικά (εκτός από το καρπούζι) και µόλις κρυώσουν προσθέτουµε το µείγµα της φέτας. Ανακατεύουµε καλά, ώστε να οµογενοποιηθεί το µείγµα, και το βάζουµε στην κατάψυξη να παγώσει.

Καθαρίζουµε το καρπούζι και το κόβουµε σε κύβους. Τους βάζουµε σε µπολάκια. Με το ειδικό εργαλείο (scoop) παίρνουµε µπάλες από τη γρανίτα και τις προσθέτουµε από πάνω. {{{ moto }}}