ΥΛΙΚΑ (για 1 μεγάλο ταψί)
1 συσκευασία Σφολιάτα Χρυσή Ζύµη 850 γρ.
100 γρ. βούτυρο + λίγο επιπλέονγια το ταψί
2½ φλ. ζάχαρη
2 λίτρα γάλα
500 γρ. ψιλό σιµιγδάλι
4 βανιλίνες
ξύσµα αβγό 1½ πορτοκάλι
4 αβγά, χτυπηµένα
άχνη ζάχαρη, για το πασπάλισµα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Σε αντικολλητική κατσαρόλα, σε μέτρια φωτιά, ρίχνουμε το βούτυρο, τη ζάχαρη και το γάλα. Ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη.
2 Προσθέτουμε το σιμιγδάλι, τις βανιλίνες και το ξύσμα πορτοκαλιού και ανακατεύουμε πολύ γρήγορα, μέχρι να πήξει ελαφρώς η κρέμα.
3 Αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε τα αβγά και ομογενοποιούμε χτυπώντας με το σύρμα, με γρήγορες κινήσεις. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.
4 Αλείφουμε με βούτυρο το ταψί και κατόπιν βουτυρώνουμε με ένα πινέλο ένα ένα τα 2 φύλλα σφολιάτας Χρυσή Ζύμη. Απλώνουμε τα 2 φύλλα φροντίζοντας να προεξέχουν από τα τοιχώματα του ταψιού. Στρώνουμε την κρέμα και γυρίζουμε προς τα μέσα τα φύλλα, ώστε να σχηματιστεί κόθρος, και τα βουτυρώνουμε.
5 Ψήνουμε για περίπου 45 λεπτά. Αφήνουμε να χλιάνει, πασπαλίζουμε με την άχνη και σερβίρουμε.