ΥΛΙΚΑ (για 1 μεγάλο ταψί)

1 συσκευασία Σφολιάτα Χρυσή Ζύµη 850 γρ.

100 γρ. βούτυρο + λίγο επιπλέονγια το ταψί

2½ φλ. ζάχαρη

2 λίτρα γάλα

500 γρ. ψιλό σιµιγδάλι

4 βανιλίνες

ξύσµα αβγό 1½ πορτοκάλι

4 αβγά, χτυπηµένα

άχνη ζάχαρη, για το πασπάλισµα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1 Σε αντικολλητική κατσαρόλα, σε μέτρια φωτιά, ρίχνουμε το βούτυρο, τη ζάχαρη και το γάλα. Ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη.

2 Προσθέτουμε το σιμιγδάλι, τις βανιλίνες και το ξύσμα πορτοκαλιού και ανακατεύουμε πολύ γρήγορα, μέχρι να πήξει ελαφρώς η κρέμα.

3 Αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε τα αβγά και ομογενοποιούμε χτυπώντας με το σύρμα, με γρήγορες κινήσεις. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.

4 Αλείφουμε με βούτυρο το ταψί και κατόπιν βουτυρώνουμε με ένα πινέλο ένα ένα τα 2 φύλλα σφολιάτας Χρυσή Ζύμη. Απλώνουμε τα 2 φύλλα φροντίζοντας να προεξέχουν από τα τοιχώματα του ταψιού. Στρώνουμε την κρέμα και γυρίζουμε προς τα μέσα τα φύλλα, ώστε να σχηματιστεί κόθρος, και τα βουτυρώνουμε.

5 Ψήνουμε για περίπου 45 λεπτά. Αφήνουμε να χλιάνει, πασπαλίζουμε με την άχνη και σερβίρουμε.