ΥΛΙΚΑ (για 16 κορνέ)
ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΝΕ
2 φύλλα σφολιάτας
1 αβγό, χτυπηµένο
ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ

1 φάκελο Κρέµα Ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ µε γεύση Σοκολάτα

400 ml φρέσκο γάλα
ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ

400 ml φρέσκο γάλα
1 φάκελο Garni Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ

1 φάκελο Garni Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ
1 φάκελο Κουβερτούρα Τρούφα ΓΙΩΤΗΣ


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κόβουμε κάθε φύλλο σφολιάτας σε 8 λωρίδες. Αλείφουμε κάθε λωρίδα με νερό και την τυλίγουμε γύρω από τα ειδικά μεταλλικά χωνάκια για κορνέ. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Στρώνουμε ένα ταψί με λαδόκολλα, βάζουμε τα κορνεδάκια στο ταψί και τα αλείφουμε με το αβγό. Ψήνουμε για περίπου 25 λεπτά, μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώµα. Τα αφήνουµε να κρυώσουν και αφαιρούμε τα μεταλλικά κορνέ.
2 Σε ένα μπολ χτυπάμε το περιεχόμενο του φακέλου της Κρέμας Ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ με γεύση Σοκολάτα με το γάλα σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία. Γεμίζουμε τα κορνεδάκια.
3 Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε τα 200 ml γάλακτος με το Garni Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ και σε ένα τρίτο μπολ το υπόλοιπο γάλα με το Garni Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ. Μοιράζουμε το Garni στα κορνεδάκια και πασπαλίζουμε με την Κουβερτούρα Τρούφα ΓΙΩΤΗΣ.