ΥΛΙΚΑ (4-6 άτομα)

320 γρ. φέτα

180 γρ. τυρί κρέμα, τύπου Philadelphia

1 σκελίδα σκόρδο

20 ml κρέμα γάλακτος

50 ml έ.π. ελαιόλαδο

5 γρ. καυτερή πιπεριά

25 γρ. πράσινη πιπεριά

10 γρ. κόκκινη πιπεριά

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε όλα τα υλικά στο multi και τα χτυπάμε καλά μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές μείγμα. Διατηρούμε στο ψυγείο και σερβίρουμε με παξιμάδια, αλμυρά μπισκότα, κριτσίνια ή φρυγανισμένο ψωμί.

*Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET την Κυριακή 13 Απριλίου 2014.