ΥΛΙΚΑ (για 2-4 άτομα)

½ μικρό ραντίτσιο, χονδροκομμένο

3 φύλλα κόκκινης λόλας, κομμένα με το χέρι

3 φύλλα πράσινης λόλας, κομμένα με το χέρι

3 φύλλα άισμπεργκ, κομμένα με το χέρι

8 ντοματίνια

4 ραπανάκια, σε ροδέλες

1 καρότο, χονδροτριμμένο

4 φράουλες, κομμένες στα 4

5-6 κλωναράκια μαϊντανό, ψιλοκομμένα

6-8 φύλλα δυόσμου

2 βραστά αβγά, κομμένα στα 4

Για το ντρέσινγκ

6 κ.σ. έ.π. ελαιόλαδο

1 κ.γ. πετιμέζι

1/3 κ.γ. μουστάρδα Dijon

1 κ.σ. μηλόξιδο

αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ρίχνουμε όλα τα υλικά του ντρέσινγκ σε ένα σέικερ και τα χτυπάμε, ώστε να ομογενοποιηθούν.

Βάζουμε τα λαχανικά, τα φρούτα και τα μυρωδικά σε μια σαλατιέρα και τα περιχύνουμε με το ντρέσινγκ. Γαρνίρουμε τη σαλάτα με τα αβγά και σερβίρουμε.

*Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET την Κυριακή 13 Απριλίου 2014.