ΥΛΙΚΑ (για 2 άτομα)

2 φέτες ψωμί, από χωριάτικο καρβέλι

2 κ.σ. έ.π. ελαιόλαδο

1 φλ. λάχανο, ψιλοκομμένο

1 καρότο, τριμμένο

1 κ.σ. άνηθο, τα φυλλαράκια

αλάτι, πιπέρι

1 κ.γ. χυμό λεμονιού

2 κ.σ. στραγγιστό γιαούρτι

2 φιλέτα κοτόπουλου, 400 γρ. το καθένα

4 ροδέλες ντομάτας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Με τη βοήθεια ενός πινέλου λαδώνουμε τις φέτες του ψωμιού και τις ψήνουμε για λίγα λεπτά στην τοστιέρα, μέχρι να γίνουν τραγανές.

Σε ένα μπολ ρίχνουμε το λάχανο, το καρότο, τον άνηθο, αλάτι, πιπέρι, το υπόλοιπο ελαιόλαδο, τον χυμό λεμονιού και το γιαούρτι και τα ανακατεύουμε.

Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα του κοτόπουλου και τα ψήνουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με ραβδώσεις (γκριλιέρα), γυρνώντας τα και από τις δύο πλευρές, ώστε να πάρουν χρώμα.

Απλώνουμε το μείγμα των λαχανικών στις μπρουσκέτες, βάζουμε από πάνω το κοτόπουλο και τέλος τις ροδέλες ντομάτας και σερβίρουμε.

*Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014.