Ζητάω από τον κρεοπώλη να µου κόψει 1 µικρό κουνέλι σε παϊδάκια. Το βάζω σε ένα µπολ και το σκεπάζω µε 500 ml ξινόγαλο (ή όσο πάρει). Προσθέτω 2-3 δαφνόφυλλα, 5-6 κλαράκια µαϊντανού, 2-3 σκελίδες σκόρδου και 6-7 κόκκους µπαχαριού, σπασµένους. Αφήνω τα παϊδάκια στη µαρινάδα για 1 µέρα, ώστε να µαλακώσουν. Την εποµένη τα βγάζω, τα αλατοπιπερώνω, τα αλευρώνω ελαφρώς και τα τηγανίζω σε έ.π. ελαιόλαδο.

Παίρνω µόνο τα φύλλα από 1 κιλό σέσκουλα, τα πλένω και τα ζεµατίζω για λίγα δευτερόλεπτα σε νερό που κοχλάζει. Τα βγάζω αµέσως, τα σουρώνω και τα σερβίρω σε µικρά πιάτα. Επάνω στα σέσκουλα βάζω το τηγανητό κρέας και πασπαλίζω µε λίγη χονδροκοµµένη σάρκα λεµονιού.

*Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013.