ΥΛΙΚΑ (για 4 άτοµα)

1/4 φλ. νερό

5 µήλα, καθαρισµένα και κοµµένα στα 8

1/4 φλ. ζάχαρη

Για το «µπισκότο»

½ φλ. αλεύρι που φουσκώνει µόνο του

1/4 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

½ φλ. καστανή ζάχαρη

100 γρ. µαργαρίνη

1 κ.γ. κανέλα, σε σκόνη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε κατσαρολάκι, σε πολύ χαµηλή φωτιά, ρίχνουµε το νερό, τα µήλα και τη ζάχαρη, σκεπάζουµε µε το καπάκι και µαγειρεύουµε για 10 λεπτά. Αποσύρουµε από τη φωτιά, σουρώνουµε τα µήλα και γεµίζουµε µε αυτά 4 πυρίµαχες κούπες του καφέ ως τα 3/4.

Χτυπάµε τα υλικά για το «µπισκότο» στο µίξερ ή τα ανακατεύουµε καλά µε τα χέρια µέσα σε ένα µπολ. Προθερµαίνουµε τον φούρνο στους 180°C. Πασπαλίζουµε τα µήλα µε το τρίµµα του µπισκότου και ψήνουµε για περίπου 25 λεπτά. Αφήνουµε να κρυώσουν και σερβίρουµε.