από metereologos.gr
Παρασκευή 25 Μαΐου 2018
 
 

Κοτόπουλο με ντοματίνια

Ζουμερό κοτόπουλο, δροσερή ντομάτα και πικάντικη μουστάρδα σε τέλειες αναλογίες
Κοτόπουλο με ντοματίνια
εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

 

Υλικά για 4 άτομα

4 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου, κομμένα στα 4

20 ντοματίνια, πλυμένα

4-5 πιπεριές κέρατο, κομμένες στα 2

μουστάρδα, πικάντικη

αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

πάπρικα γλυκιά

½ φλ. έ.π. ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Βάζουμε τα κομμάτια κοτόπουλου σε ένα μπολ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύουμε με τα χέρια σκεπάζουμε με διάφανη μεμβράνη και το αφήνουμε να μαριναριστεί για τουλάχιστον 1 ώρα.

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Μεταφέρουμε το περιεχόμενο του μπολ σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και ψήνουμε για 30-40 λεπτά μέχρι να ροδίσει το κοτόπουλο. Συνοδεύουμε με φρεσκοκομμένες τηγανητές πατάτες.



Συνταγές περισσότερες ειδήσεις

εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κοτόπουλο σουβλάκι µε βερίκοκα 
Κοτόπουλο στο χαρτί µε φρέσκια σάλτσα 
Κοτόπουλο με μουστάρδα, μανιτάρια και θυμάρι 
Κοτόπουλο με λαχανικά στο τηγάνι 
Κοτόπουλο µπρεζέ µε φινόκιο, πράσο και λεµόνι 
 
 
σχόλια (0)
 
 
απομένουν 700 χαρακτήρες
Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά
 
Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ΒΗΜΑ δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.