ΥΛΙΚΑ (για 6 άτοµα)


100 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

150 γρ. κορν φλάουρ

2 αβγά

5 γρ. µπέικιν πάουντερ

1 λουβί βανίλιας, τους σπόρους

1 µέτριο πεπόνι, κοµµένο σε µεγάλους κύβους

ηλιέλαιο (για το τηγάνισµα)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα µπολ βάζουµε όλα τα υλικά µαζί, εκτός από το πεπόνι, και ανακατεύουµε µε τα χέρια, ώστε να δηµιουργηθεί ένα κουρκούτι. Το αφήνουµε για 15 λεπτά στην άκρη, να ξεκουραστεί.

Ρίχνουµε το ηλιέλαιο σε ένα τηγάνι, δυναµώνουµε τη φωτιά και το αφήνουµε να κάψει. Περνάµε το πεπόνι από το κουρκούτι και τηγανίζουµε µέχρι να αποκτήσει χρυσαφί χρώµα. Αποσύρουµε από το τηγάνι και αφήνουµε το πεπόνι για µερικά λεπτά σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Σερβίρουµε µε παγωτό της αρεσκείας µας. {{{ moto }}}