ΥΛΙΚΑ (για 8 τορτίγιες)

1 κ.σ. έ.π. ελαιόλαδο {{{ moto }}}

2 κ.σ. µέλι

µία πρέζα αλάτι

µία πρέζα πάπρικα

4 στήθη κοτόπουλου, κοµµένα σε λωρίδες

8 τορτίγιες

1 κίτρινη πιπεριά, σε λωρίδες

1 πράσινη πιπεριά, σε λωρίδες

1 κόκκινη πιπεριά, σε λωρίδες

χυµός από ½ λεµόνι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Προθερµαίνουµε τον φούρνο στους 200°C. Σε ένα µπολ ανακατεύουµε το ελαιόλαδο, το µέλι, το αλάτι και την πάπρικα και βυθίζουµε το κοτόπουλο, ώστε να καλυφθεί καλά.

Ζεσταίνουµε ένα αντικολλητικό τηγάνι για 2 λεπτά και τηγανίζουµε το κοτόπουλο για 4-5 λεπτά, µέχρι να ροδίσει και να σχηµατιστεί κρούστα.

Τοποθετούµε τις τορτίγιες τη µία επάνω στην άλλη σε ένα ταψάκι και τις καλύπτουµε µε αλουµινόχαρτο. Τις βάζουµε στον φούρνο να ζεσταθούν για περίπου 5 λεπτά.

Επιστρέφουµε στο τηγάνι, µέσα στο οποίο ρίχνουµε τις πιπεριές και τον χυµό λεµονιού. Δυναµώνουµε τη φωτιά και µαγειρεύουµε ανακατεύοντας απαλά για 5 λεπτά ακόµη.

Βγάζουµε από τον φούρνο τις τορτίγιες και τις απλώνουµε στον πάγκο. Τοποθετούµε 1 κουταλιά από το µείγµα κοτόπουλου-λαχανικών στο κέντρο της καθεµιάς προς τα πάνω, ώστε να περισσεύει αρκετός χώρος στο κάτω µέρος της τορτίγιας. Φέρνουµε το κάτω µέρος να διπλώσει επάνω στη γέµιση και κλείνουµε φέρνοντας στο κέντρο τα δύο πλαϊνά. Τυλίγουµε σφιχτά µε αλουµινόχαρτο.