Υλικά για 20 κροκέτες

6 πατάτες, βρασμένες και πολτοποιημένες
50 ml γάλα, χλιαρό
2 κ.σ. δυόσμο, ψιλοκομμένο
2κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
150 γραμμ. φέτα
100γραμμ. γιαούρτι, στραγγιστό
2αβγά, χτυπημένα
αλεύρι για όλες τις χρήσεις, όσο πάρει η ζύμη
αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
τριμμένη φρυγανιά για το πανάρισμα
έ.π. ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ και ζυμώνουμε ώσπου να έχουμε μία ζύμη μαλακιά που να μην κολλάει στα χέρια. Πλάθουμε μικρές κροκέτες (σαν μπαλάκια), τις πανάρουμε στη φρυγανιά και τις βάζουμε στο ψυγείο να σφίξουν και να παγώσουν.

Σε βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε αρκετό λάδι και τις τηγανίζουμε ώσπου να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα. Τις μεταφέρουμε σε απορροφητικό χαρτί να τραβήξει το περιττό λάδι και τις σερβίρουμε.