Υλικά
1 ποτήρι γάλα
1 αβγό
½ κ.κ. μπέικινγκ πάουντερ
αλεύρι όσο χρειαστεί
500 γρ. ανθότυρο
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
μέλι για το σερβίρισμα

εκτέλεση
Χτυπάμε το γάλα με το αβγό, το μπέικιν πάουντερ και όσο αλεύρι χρειάζεται για να γίνει πηχτός ο χυλός. Πλάθουμε το ανθότυρο σε μικρά μπαλάκια και τα βουτάμε στον χυλό.

Τα ρίχνουμε σε καυτό λάδι λίγα λίγα και τα τηγανίζουμε ώσπου να ροδίσουν. Βγάζουμε τους λουκουμάδες με μια τρυπητή κουτάλα, τους αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας να στραγγίξουν και τους σερβίρουμε με μέλι.