Υλικά για 3-4 άτομα

Για τα κεφτεδάκια
500 γρ. κιμάς, μοσχαρίσιος
80 γρ. κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
5 γρ. σκόρδο, πολτοποιημένο
1 μικρή ντομάτα, περασμένη στον τρίφτη
1 κ.γ. μουστάρδα
½ κ.γ ρίγανη, ξερή
80-90 γρ. φέτα, σε κυβάκια 1 εκ.
1 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
ελαιόλαδο και αλεύρι για το τηγάνισμα

Για τη σάλτσα
250 γρ. γιαούρτι
3-4 τεμάχια λιαστής ντομάτας
αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 πρέζα πάπρικα
1 σκελίδα σκόρδου, ψιλοκομμένη

Εκτέλεση

Κεφτεδάκια: Σε μεγάλο μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά και τα δουλεύουμε καλά με τα χέρια ώσπου να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα. Σκεπάζουμε με διάφανη μεμβράνη και το αφήνουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά να μαριναριστεί. Κατόπιν πλάθουμε σε κεφτεδάκια (περίπου 50 γρ. το καθένα) και τα αλευρώνουμε.

Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε λάδι τόσο όσο να φτάνει μέχρι τη μέση των κεφτέδων και τους τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά για περίπου 5 λεπτά από την κάθε πλευρά.

Σάλτσα: Χτυπάμε στο multi όλα τα υλικά ώσπου να έχουμε μια ομοιόμορφη σάλτσα. Συνοδεύουμε τα κεφτεδάκια με τη σάλτσα και τηγανητές πατάτες.