Υλικα για 4 άτομα
8 αβγά
5 κ.σ. ελαιόλαδο
500 γραμμ. σπανάκι, πλυμένο, καθαρισμένο και χοντροκομμένο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
5-6 κλωναράκια άνηθου, ψιλοκομμένα
150 γραμμ. φέτα
αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση
Σε ένα φαρδύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια για 1-2 λεπτά. Προσθέτουμε το σπανάκι και το φέρνουμε μερικές βόλτες μέχρι να μαραθεί. Δεν πρέπει να παραψηθεί και να χάσει το ζωντανό πράσινο χρώμα του, οπότε 2 λεπτά είναι αρκετά. Ρίχνουμε τον άνηθο. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα αβγά με λίγο αλάτι. Τα απλώνουμε πάνω από τα χορταρικά, προσθέτουμε τη φέτα, χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε με καπάκι και τα ψήνουμε όσο χρειάζεται για να σταθεροποιηθεί η επιφάνεια. Σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και φρέσκο ψωμάκι.