από metereologos.gr
Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017
 

Τα παιδιά γίνονται ζαχαροπλάστες

Ολοκληρώθηκε η εκδήλωση «Ζαχαροπλάθουμε με τα παιδιά μας» της εταιρείας Γιώτης
Τα παιδιά γίνονται ζαχαροπλάστες
εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

 

Με μία οικογενειακή γιορτή για γονείς και παιδιά και τη συμμετοχή της σεφ Ντίνας Νικολάου, ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός της ΓΙΩΤΗΣ «Ζαχαροπλάθουμε με τα παιδιά μας». Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο Δειπνοσοφιστήριον –School of Gastronomy, οι 10 τυχερές οικογένειες του διαγωνισμού αξιοποίησαν προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ και δημιούργησαν ευφάνταστες συνταγές της Ντίνας Νικολάου: ένα νόστιμο σοκολατένιο γλυκό ψυγείου με ροδάκινα και ένα κέικ αμυγδάλου με κεράσια, κράνμπερυ και σοκολάτα με γεύση φράουλα.

Στο πλαίσιο της γιορτής, η Ιωάννα Καπαϊτζή, Διευθύντρια Marketing της ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε, δήλωσε σχετικά: «Το Ζαχαροπλάθουμε είναι το Γλυκό Κίνημα της ΓΙΩΤΗΣ που έχει ως στόχο να μας εμπνεύσει για το πώς μπορούμε με απλά υλικά που έχουμε στην κουζίνα μας να δημιουργήσουμε νόστιμα, σπιτικά γλυκά και να μοιραστούμε τη χαρά με τους αγαπημένους μας». Ακολουθούν πολλές ακόμα δράσεις σε καταστήματα τροφίμων, διαγωνισμοί, open events και το Βραβείο Ζαχαροπλάθουμε που απονεμήθηκε πέρσι για πρώτη φορά και γίνεται πλέον θεσμός.


Νόστιμα περισσότερες ειδήσεις

εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 
 
σχόλια (0)
 
 
απομένουν 700 χαρακτήρες
Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά
 
Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ΒΗΜΑ δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.