Ένα ακόμη νέο προϊόν ανακαλύψαμε στα ράφια των σουπερμάρκετ. Πρόκειται για τα Elite Crackers Μεσογειακά με αλεύρι φακής, ένα υγιεινό, χορταστικό και νόστιμο σνακ. Χάρη στο αλεύρι φακής και τα πολύτιμα συστατικά τους αποτελούν πηγή πρωτεΐνης και φυτικών ινών με πολλαπλά διατροφικά οφέλη. Αλλά το πιο σημαντικό; Δεν περιέχουν γλουτένη!

Διατίθενται σε δύο ξεχωριστές γεύσεις: Ελιές Καλαμών, για μια πιο μεσογειακή γευστική εμπειρία και Αρχαίοι Σπόροι, όπως φαγόπυρο, αμάρανθο και τσία.

Τα Elite Crackers Μεσογειακά με αλεύρι φακής αποτελούν ακόμα μία δημιουργία της ELBISCO, μιας εταιρείας που εξάγει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 20 χώρες, συνεισφέροντας στο εμπορικό ισοζύγιο της Ελλάδας, ενώ με τη δραστηριότητά της συμβάλει σημαντικά στην απασχόληση, στα δημόσια έσοδα και στην ανάπτυξη των τοπικών οικονομιών. Το 2016, η εταιρεία κατέβαλε περισσότερα από 23 εκατ. ευρώ σε μισθούς και ασφαλιστικές εισφορές και περισσότερα από 6 εκατ. ευρώ σε φόρους και τέλη, ενώ πραγματοποίησε το 92% των αγορών της από Έλληνες προμηθευτές, με τη συνολική δαπάνη να ξεπερνά τα 63 εκατ. ευρώ στηρίζοντας έτσι πολλές τοπικές εταιρείες.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως από τον Ιούνιο άρχισε η υλοποίηση μιας επένδυσης ύψους 20 εκατ. ευρώ, για τη δημιουργία νέας γραμμής παραγωγής φρυγανιάς στο εργοστάσιό της εταιρείας στη Χαλκίδα. Η νέα γραμμή, η οποία θα τεθεί σε λειτουργία στις αρχές του 2018, θα αυξήσει την παραγωγική δυνατότητα της εταιρείας στη φρυγανιά κατά 40%, δημιουργώντας νέες προοπτικές για την ενίσχυση των εξαγωγών της προς την ευρωπαϊκή αγορά.