Το ελληνικό φιστικοβούτυρο της εταιρείας Αφοί Χαΐτογλου, που διατίθεται σε δύο τύπους, απαλό και crunchy, και παρασκευάζεται από πρώτες ύλες υψηλών προδιαγραφών, κάνει ακόμη πιο έντονη την παρουσία του στα ράφια των σούπερ μάρκετ ύστερα από δύο χρόνια κυκλοφορίας. Γι’ αυτό και η εταιρεία το παρουσίασε εκ νέου. Ανάμεσα σε άλλα, μάθαμε λοιπόν πως για κάθε βάζο προϊόντος χρειάζονται περισσότερα από 300 φιστίκια που επιλέγονται με φροντίδα, καβουρδίζονται και αλέθονται προσεκτικά, ώστε να αποκτήσουν γεμάτη γεύση και απολαυστικό άρωμα.

Το απαλό φιστικοβούτυρο περιέχει πλήρως αλεσμένα φιστίκια, ενώ το crunchy θρυμματισμένα. Και τα δύο, έχοντας υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες όπως η Β3 (νιασίνη), η Β6 και η βιταμίνη Ε, σε μαγνήσιο και φυτικές ίνες, εξασφαλίζουν πολλαπλά οφέλη στον οργανισμό, όπως η ενέργεια, η σωστή μυϊκή λειτουργία και η φυσιολογική λειτουργία της μνήμης και του μεταβολισμού. Στην παρουσίαση του προϊόντος πήραμε αρκετές ιδέες για το πώς να το απολαύσουμε γευστικά: σκέτο με το κουτάλι, σε σάντουιτς με μαρμελάδα, ως ντιπ για τα λαχανικά και τα φρούτα ή ως συστατικό σε ξεχωριστές γλυκές και αλμυρές δημιουργίες!

Αξίζει να σημειωθεί πως η εταιρεία Αφοί Χαΐτογλου δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά από το 1924 παράγοντας προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, όπως ο Μακεδονικός Χαλβάς και το Μακεδονικό Ταχίνι απόλυτα ενταγμένα στη μεσογειακή διατροφή.