Μια ευχάριστη, γευστική έκπληξη θα έχουν οι περαστικοί από την Πλατεία Κλαυθμώνος αυτές τις μέρες και μέχρι τις 2 Ιουλίου. Πρόκειται για το 2ο FIX Athens Food Market που φιλοδοξεί να προσφέρει στο κοινό μια εμπειρία υψηλής γαστρονομίας συνοδεία της αγαπημένης ελληνικής μπίρας FIX.

Έτσι λοιπόν, στις δύο καντίνες της FIX θα μπορέσουν οι επισκέπτες να απολαύσουν ψαγμένες συνταγές με την υπογραφή γνωστών σεφ που εκφράζουν με δημιουργικούς τρόπους γκουρμέ τάσεις από όλον τον κόσμο σε προσιτές ωστόσο τιμές. Για να πάρετε μια γεύση, ο σεφ Ηλίας Σκουλάς του Food Mafia παντρεύει γεύσεις του κόσμου με τορτίγιες, hot dog και σουβλάκια. Ο σεφ Βασίλης Σπόρος, ο δημιουργός του project Po’ Boys του Mama Roux, δημιουργεί παραδοσιακά πιάτα bbq του αμερικάνικου νότου, ενώ και άλλες «υπογραφές» συμμετέχουν στο νόστιμο αυτό φεστιβάλ όπως οι Hellmann’s Burger Truck, PollyMaggoo, Sushi Q, 7 Food Sins, Che, Ψαράδες, Τhe Noodles Project by Knorr Asia, 2Mαζί και Κάπα Οκτώ point. Τα πιάτα συνοδεύονται φυσικά από παγωμένες μπίρες, όπως την πλούσια σε γεύση premium lager FIX Hellas, την premium lager FIX Dark, αλλά και τη νέα πρόταση αυθεντικής γεύσης μπίρας χωρίς αλκοόλ, FIX Άνευ, ενώ το γεύμα κλείνει με παγωτά Algida, Ben &Jerry’s και Scandal.

Το food market συνδιοργανώνεται με το Δήμο Αθηναίων και πλαισιώνεται από επιλεγμένα μουσικά δρώμενα και πολλές ακόμα εκπλήξεις.

Ημέρες & Ώρες λειτουργίας:
• Κυριακή – Πέμπτη: 12:00 – 22:00
• Παρασκευή και Σάββατο: 12:00 – 00:00