Προσπαθώντας να ανταποκριθεί στο αίτημα για επιστροφή στις σπιτικές γεύσεις και στα αγνά υλικά, η Κρι Κρι, η εταιρεία που παράγει παγωτά και γιαούρτια από 100% ελληνικό γάλα, δημιούργησε μερικά νέα προϊόντα που απευθύνονται τόσο στα παιδιά όσο και σε όλη την οικογένεια. Πρόκειται για τα νέα οικογενειακά παγωτά «Τα γλυκά της μαμάς» που κυκλοφορούν σε δύο γεύσεις, Πάστα Φλώρα και Σοκολατόπιτα, καθώς και για το παιδικό παγωτό «Frozen» με φρέσκο γάλα και λιγότερες θερμίδες.

Το παγωτό Πάστα Φλώρα έχει γεύση μπισκότου, γλυκού βερίκοκου και περιέχει κομματάκια μπισκότου. Το παγωτό Σοκολατόπιτα είναι ένα κλασικό παγωτό με γεύση σοκολάτας, κομμάτια σοκολατόπιτας και σιρόπι με γεύση σοκολάτα. Το παιδικό παγωτό «Frozen» από την άλλη, είναι ένα παγωτό ξυλάκι με γεύση βανίλια, χαμηλό σε λιπαρά, χωρίς χρωστικές ουσίες και φέρει στη συσκευασία του τις αγαπημένες φιγούρες των ηρωίδων της Disney. Όλα τα παγωτά διατίθενται σε επιλεγμένα σούπερ μάρκετ αλλά και στα κίτρινα ψυγεία της Κρι Κρι.

Η γαλακτοβιομηχανία εξειδικεύεται στην παραγωγή γιαουρτιών και παγωτών και είναι η μοναδική ελληνική εταιρεία παγωτού με πανελλαδική διανομή. Η ιστορία της ξεκινάει από το 1954 και το εργοστάσιό της βρίσκεται μόλις 3 χλμ. από την πόλη των Σερρών στην κοιλάδα του Στρυμόνα.