Είναι παράξενο ίσως να σας προτείνουμε ένα βιβλίο για το αδυνάτισμα, αλλά οι συνταγές που παρουσιάζει ο γυμναστής Τζόε Γουίκς στο βιβλίο του «Λεπτοί σε 15 λεπτά» (εκδ. Ψυχογιός) είναι πραγματικά νόστιμες και φτιαγμένες από εκλεκτά υλικά. Αρνίσιοι κεφτέδες με σαλάτα, σπαράγγια στο γκριλ με αβγά, πίτες με γαλοπούλα και ρεβίθια, κλαμπ σάντουιτς με ομελέτα, κοτόπουλο με κάρι και τηγανητό ρύζι είναι μερικές από τις 100 στο σύνολο συνταγές που έχουν και ένα ακόμη χαρακτηριστικό: φτιάχνονται πολύ γρήγορα, μέσα σε 15 λεπτά!

Το βιβλίο περιέχει επιπλέον και μια σειρά από προγράμματα γυμναστικής που αν συνδυαστούν με τις παραπάνω συνταγές υπόσχονται θεαματικά αποτελέσματα. Στόχος του είναι να σας βοηθήσει να αυξήσετε την ενέργειά σας και να ενεργοποιήσετε τον μεταβολισμό σας και την καύση του λίπους.

Το βιβλίο του Βρετανού Τζόε Γουίκς είναι Νο1 bestseller βιβλίο διατροφής σε διεθνές επίπεδο, ενώ ο ίδιος είναι προσωπικός γυμναστής και παρουσιαστής στην τηλεόραση. Έχει πτυχίο στην Αθλητική Επιστήμη από το πανεπιστήμιο St. Mary’s του Λονδίνου και θεωρείται ως ένα από τα πιο επιδραστικά άτομα στον τομέα της διατροφής, καθώς έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση.