Διαχρονικά αγαπημένο σημείο συνάντησης των Αθηναίων, με διαστάσεις 25 Χ 15 μ. και άνετες ξαπλώστρες, η πισίνα του Hilton είναι η μεγαλύτερη πισίνα ξενοδοχείου στο κέντρο της Αθήνας.

Στους χώρους της, στο Oasis Pool Βar & Grill, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε δροσερά κοκτέιλ και νόστιμα πιάτα. Συγκεκριμένα ο executive chef Κώστας Αθανασίου έχει εμπνευστεί ένα άκρως καλοκαιρινό μενού, που περιλαμβάνει υγιεινές σαλάτες, μεζεδάκια για να συνοδέψετε το ποτό σας, πρωτότυπα σάντουιτς για casual dining στην ξαπλώστρα ή και κυρίως πιάτα, όπως φρέσκα ζυμαρικά. Δροσιστείτε ακόμη με φρέσκους χυμούς και smoothies και δοκιμάστε τη σπιτική λεμονάδα και τα μίλκσεικ σε διάφορες πρωτότυπες γεύσεις. {{{ moto }}}

Η ημερήσια είσοδος για κολύμπι κοστίζει 25 ευρώ τις καθημερινές και 17 ευρώγια είσοδο μετά τις 6.00 το απόγευμα, ενώ το Σαββατοκύριακα και τις αργίες 45 ευρώ. Τα παιδιά έως 5 ετών κολυμπούν δωρεάν στην ειδικά διαμορφωμένη παιδική πισίνα, ενώ τα παιδιά από 6 έως 12 ετών έχουν 50% έκπτωση στις ημερήσιες εισόδους και στις συνδρομές. Επιπλέον έχουν διαμορφωθεί προνομιακά πακέτα των τριών ή πέντε εισόδων, αλλά και οικογενειακά πακέτα.

Για περισσότερες πληροφορίες: τηλ. 210 7281 801 ή επισκεφτείτε το www.hiltonathens.gr/hiltoniaspa/pisina