Ακολουθώντας την παράδοση η Yoleni’s σας περιμένει από τη 13.00 το μεσημέρι στον χώρο του ισογείου και σας σερβίρει παραδοσιακό μπακαλιάρο με σκορδαλιά και λεμόνι, σαλάτα από παντζάρια και σπιτικό dressing, πιάτα τα οποία μπορούν να συνοδευτούν ιδανικά με αποστάγματα, όπως το τσίπουρο και το ούζο, σε ειδικές για την ημέρα τιμές υπό τη συνοδεία ζωντανής μουσικής. Τα πιάτα ημέρας, καθώς και όλες οι επιλογές γευμάτων που προσφέρονται καθημερινά στον χώρο, δημιουργούνται αποκλειστικά με αυθεντικά, αγνά προϊόντα από το εδωδιμοπωλείο της Yoleni’s.

Επιπλέον, από σήμερα Πέμπτη 23 Μαρτίου, ο επισκέπτης του χώρου θα έχει τη δυνατότητα να προμηθευτεί για το σπίτι τον παραδοσιακό μπακαλιάρο για το γιορτινό τραπέζι, σκορδαλιά με την αυθεντική συνταγή από την οικογένεια Σαρήμπογια, αλλά και αποστάγματα και συνοδευτικά της επιλογής του από το εδωδιμοπωλείο. Για όσους επιθυμούν να δημιουργήσουν και να γευτούν μια εναλλακτική εκδοχή του μπακαλιάρου, η σεφ Ντίνα Νικολάου προτείνει μια πρωτότυπη συνταγή.

Για τους γονείς που επιθυμούν να επισκεφθούν τον πολυχώρο με τα παιδιά τους, το παιδικό δημιουργικό εργαστήρι Yolenini έχει δημιουργήσει θεματικό πρόγραμμα με αφορμή τη γιορτινή αυτή ημέρα. Στόχος να κατανοήσουν τα παιδιά τι γιορτάζουμε την 25η Μαρτίου και γιατί την ονομάζουμε διπλή γιορτή. Χειροτεχνίες, διήγηση παραμυθιών, τραγούδι και παραδοσιακοί χοροί, θα είναι μερικές από τις εκπλήξεις που θα επιφυλάσσουν οι παιδαγωγοί του εργαστηρίου για τους μικρούς εξερευνητές.

Σόλωνος 9, Αθήνα, τηλ. 21 2222 3622