Μία εβδομάδα πριν από τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, το βράδυ της Τετάρτης 8 Φεβρουαρίου, η προεδρική σουίτα του Divani Caravel γέμισε όμορφες γυναικείες παρουσίες, για ένα πάρτι γεμάτο εκπλήξεις.

Ετσι στην προεδρική σουίτα που είχε διαμορφωθεί ειδικά για τη βραδιά, τρεις καταξιωμένοι bartenders της εταιρείας Αμβυξ δημιούργησαν δυνατά και ευφάνταστα κοκτέιλ με κύρια συστατικά τα Martini Rose και Martini & Tonic με Rosato. Φυσικά, η γυναικεία περιποίηση δεν θα μπορούσε να λείπει από μια γιορτή αφιερωμένη στο ωραίο φύλο, γι’ αυτό και οι κυρίες απόλαυσαν αναζωογονητικές θεραπείες spa από το εξειδικευμένο προσωπικό του ξενοδοχείου, σε έναν χώρο εντός της σουίτας που είχε μετατραπεί σε ναό της γυναικείας ομορφιάς.

Στα highlights της βραδιάς, το γεμάτο μπαλόνια δωμάτιο της προεδρικής σουίτας, όπου οι προσκεκλημένες φωτογραφίζονταν δίνοντας τις ευχές τους για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Προσεγμένες μουσικές επιλογές συνόδευσαν τις ζωηρές συζητήσεις, ενώ το ενδιαφέρον κέντρισαν και οι γευστικές προτάσεις του σεφ που άντλησε την έμπνευσή του από τη γιορτή των ερωτευμένων, δημιουργώντας μοναδικά finger food.

Περισσότερα στο divanicaravelhotel.com