Με στόχο να προσφέρει γευστικό φαγητό σε όσους το έχουν ανάγκη, η Knorr και η ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS παρουσίασαν πρόσφατα στο Μερόπειον Φιλανθρωπικό Ίδρυμα την πρωτοβουλία «Πλούσια γεύση για όλους», ένα πρόγραμμα που πραγματοποιείται σε συνεργασία με τη μη κερδοσκοπική οργάνωση «Μπορούμε». Η πρωτοβουλία αυτή έχει στόχο να βελτιώσει τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων στην Ευρώπη που έχουν ανάγκη από επισιτιστική βοήθεια, προσφέροντας πάνω από 1 εκατομμύριο γεύματα. Η βελτίωση της διατροφής εκατομμυρίων ανθρώπων μέχρι το 2020 είναι μία από τις 3 κύριες δεσμεύσεις του Παγκόσμιου Σχεδίου Δράσης της Unilever για την Αειφορία, και για τον σκοπό αυτό η Knorr ανακοίνωσε τη συνεργασία της με κοινωνικές κουζίνες στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Βέλγιο, την Ελλάδα, την Ελβετία και την Πορτογαλία. Στην Ελλάδα, η εταιρεία μέχρι σήμερα έχει προσφέρει 7.000 προϊόντα σε 4 κοινωνικές κουζίνες, ενώ για όλο το 2017 θα προσφέρει περισσότερα από 50.000 προϊόντα και περισσότερες από 350.000 μερίδες φαγητού ενισχύοντας οικονομικά το «Μπορούμε». Παράλληλα, αναλαμβάνει τη δημιουργία σεμιναρίων μαγειρικής, με στόχο να βοηθήσει τους εθελοντές που μαγειρεύουν στις κοινωνικές κουζίνες να βελτιώσουν τις μαγειρικές ικανότητές τους. Τα σεμινάρια μαγειρικής θα διεξάγονται στις κοινωνικές κουζίνες σε συνεργασία με το «Μπορούμε».