Τα καλά του φόρεσε το αγαπημένο μας Albion στο Ψυχικό, το μεσημέρι της Παρασκευής 9 Δεκεμβρίου, για να υποδεχτεί τη μεγάλη γιορτή των ελλήνων food bloggers. Καθώς ο 2ος διαγωνισμός του περιοδικού BHMAGourmet Food Blog Awards είναι ήδη στον αέρα, σκεφτήκαμε ότι θα ήταν καλό να συναντηθούμε όλοι μαζί, bloggers, χορηγοί, διοργανωτές και κριτική επιτροπή, να γνωριστούμε και να κουβεντιάσουμε για την κοινή μας αγάπη: το φαγητό και την όμορφη παρουσίασή του. Φωτογραφίες, selfies, αναρτήσεις, πλατιά χαμόγελα, χειραψίες και στόχοι έπεσαν στα τραπέζια του Albion, μαζί με τα νόστιμα πιάτα των σεφ. Ταλιάτα μόσχου, κριθαρότο με γαρίδες ή φιλέτο σολομού. Ήταν όλα υπέροχα!

«Πέρσι τέτοια μέρα είχαμε άγχος, αλλά φέτος δεν έχουμε καθόλου, γιατί πλέον ξέρουμε πόσο ωραία κύλησε ο διαγωνισμός, ο οποίος ελπίζουμε ότι θα επαναληφθεί πολλές φορές και θα γίνει θεσμός» δήλωσε η διευθύντρια του περιοδικού Ιωάννα Σουφλέρη, καλωσορίζοντας τους bloggers.

Οι διαγωνιζόμενοι φιναλίστ – 32 στο σύνολο που διαγωνίζονται σε επτά κατηγορίες – πήραν από τους χορηγούς τα ζητούμενα (tasks) στα οποία πρέπει να ανταποκριθούν τους επόμενους μήνες με τις αναρτήσεις τους. Ταυτόχρονα, τόσο η κριτική επιτροπή, όσο και οι αναγνώστες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν και να αξιολογούν τη δουλειά τους μέσα από την ειδική ενότητα του site μας και τα social media και να ψηφίζουν. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί τον Μάρτιο του 2017.