Ένα φεστιβάλ ελληνικής γαστρονομίας με τίτλο «Window to Greece» πραγματοποιήθηκε από τις 13 έως τις 30 Οκτωβρίου από το Προξενείο της Ελλάδας στην Κίνα. Το φεστιβάλ διοργανώθηκε στην Γκουανγκζού, μια πόλη 18 εκατομμυρίων κατοίκων στη νότια Κίνα, σε συνεργασία με το Γραφείο ΕΟΤ Κίνας. Ηταν μια πρωτοβουλία του έλληνα Πρόξενου κ. Τασσιόπουλου που είχε σαν στόχο να γνωρίσει στους κατοίκους της περιοχής την ελληνική κουζίνα, τα ελληνικά προϊόντα, το κραίι και το ελαιόλαδο, αλλά και να συστήσει την Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό. Εκ μέρους της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας η σεφ που ανέλαβε τη διοργάνωση και τη προβολή της κουζίνας ήταν η Στέλλα Σπανού, έμπειρη και γνώστης της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας. Η Στέλλα Σπανού συνδύασε τα ελληνικά πιάτα με τις γαστρονομικές συνήθειες των Κινέζων ενώ εκπαίδευσε κινέζους μάγειρες στην παρασκευή τους.