Με ένα νέο πρόγραμμα επενδύσεων συνεχίζει τον στρατηγικό της σχεδιασμό η Κρι Κρι, η ελληνική γαλακτοβιομηχανία, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στην καινοτομία, την ενίσχυση της εξαγωγικής της δραστηριότητας και την παρουσίαση νέων προϊόντων.

Ειδικότερα από το 2017 ως το 2020 σχεδιάζονται επενδύσεις ύψους €10 εκατ. με έμφαση στην αύξηση και τον εκσυγχρονισμό της παραγωγής και των εγκαταστάσεων, τη μεγιστοποίηση της ασφάλειας και υγιεινής των εργαζομένων και το δυναμικό λανσάρισμα καινοτόμων προϊόντων, καλύπτοντας τις διατροφικές τάσεις της αγοράς. Παράλληλα, αναμένεται να ενισχυθεί περαιτέρω η εξαγωγική δραστηριότητα της εταιρείας στις 23 διεθνείς αγορές όπου έχει δυναμική παρουσία.

Η Κρι Κρι έχει παρουσιάσει τα τελευταία χρόνια ένα δυναμικό πλάνο ανάπτυξης το οποίο έχει συμβάλει στην ενίσχυση της θέσης της στην ελληνική αγορά γιαουρτιού και παγωτού και τη διεύρυνση των συνολικών μεριδίων αγοράς που κατέχει. Ως αποτέλεσμα κατέχει πλέον τη δεύτερη θέση στην ελληνική αγορά γιαουρτιού, ενώ συνεργάζεται αποκλειστικά με φάρμες παραγωγής γάλακτος του νομού Σερρών προκειμένου να προσφέρει προϊόντα με γάλα ημέρας, διατηρώντας όλα τα θρεπτικά συστατικά και τη διατροφική αξία του γάλακτος.