Η αλήθεια είναι ότι το καστανό ρύζι αποτελεί την νέα τάση στην υγιεινή διατροφή. Ουσιαστικά πρόκειται για την «ακατέργαστη» εκδοχή του λευκού, ωστόσο διατηρώντας το κέλυφός του καταφέρνει να κρατά υψηλή τη θρεπτικότητά του. Τουτέστιν είναι πλούσιο σε φώσφορο και μαγγάνιο συμβάλλοντας στην καλή λειτουργία του μεταβολισμού, ενώ αποτελεί και άριστη πηγή σεληνίου και ψευδαργύρου βοηθώντας στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Αν θέλετε να το εντάξετε στη διατροφή σας τα νέα από την Αgrino είναι καλά, καθώς παρουσιάζει την Agrino Brown Family, μια ολοκληρωμένη σειρά καστανών ρυζιών χωρίς γλουτένη, τα οποία θα απογειώσουν τη δημιουργικότητά σας στην κουζίνα. Πάμε να τα γνωρίσουμε!

Agrino Brown Family καστανό ρύζι 10’ για γεμιστά και ριζότο

Πρόκειται για ένα μεσόσπερμο καστανό ρύζι, ιδανικό για παραδοσιακά γεμιστά, κρεμώδη ριζότα, θρεπτικές σούπες, απολαυστικά γλυκά και πολλούς ακόμα γευστικούς συνδυασμούς. Καλλιεργημένο στις πεδιάδες της δυτικής Μακεδονίας ξεχωρίζει για τη μοναδική υφή και γεύση του.

Agrino Brown Family καστανό ρύζι Basmati 20’ για εξωτικές συνταγές


Για πρώτη φορά στην Ελλάδα έρχεται ένα καστανό ρύζι Basmati. Πρόκειται για ένα αρωματικό ρύζι από τις γνησιότερες ποικιλίες της Ινδίας για τους λάτρεις των εξωτικών συνταγών και της υγιεινής διατροφής.

Agrino Brown Family καστανό ρύζι 10’ για σπυρωτό πιλάφι σε μαγειρικό σακουλάκι


Το μαγικό σακουλάκι σας λύνει τα χέρια. Δεν χρειάζεται μέτρημα και σούρωμα και είναι πάντα σπυρωτό, καθώς απορροφά τη σωστή ποσότητα νερού. Ετοιμο σε 10 λεπτά αποτελεί την ιδανική λύση για σαλάτα με ελληνικό καστανό ρύζι και λαχανικά.