Το τσουρέκι χωρίς γλουτένη του ζαχαροπλαστείου Φύσις είναι γνωστό σε όλη την Αθήνα. Οσο πρέπει «φουσκωτό» χάρη στην ειδική του παραγωγή (στοφαρίσμα για αρκετή ώρα) παρασκευάζεται με φρέσκο βιολογικό βούτυρο, φυσικό χυμό και ξύσμα πορτοκαλιού, μαστίχα Χίου και φρεσκοτριμμένους κόκκους από μαχλέπι που τρίβονται στο εργαστήριο την τελευταία στιγμή. Να σημειώσουμε ότι κατά την παρασκευή του δεν χρησιμοποιούνται διογκωτικές ύλες και άλλα συντηρητικά.

Πολύ γευστικά και τα πασχαλινά κουλουράκια χωρίς γλουτένη. Χειροποίητα και αφράτα παρασκευάζονται με βιολογικό αλεύρι, μέλι και γάλα. Οσοι προσέχουν τη σιλουέτα τους θα τα βρουν και χωρίς ζάχαρη.

Λεωφόρος Μεσογείων 450, τηλ. 210 6090 740

Κηφισίας 98, Μαρούσι