Αναρωτηθήκαμε πολλές φορές ποια είναι τα καλύτερα μαγειρικά σκεύη για την κουζίνα μας. Επειδή λοιπόν ψάχνοντας βρίσκεις, ανακαλύψαμε την αξία του μαντεμιού. Τα μαντεμένια σκεύη, χάρη στον χυτοσίδηρο, από τον οποίο κατασκευάζονται, διαχέουν άμεσα τη θερμοκρασία στα τοιχώματά τους απ’ άκρη σ’ άκρη και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα, εξοικονομώντας ενέργεια και χρήμα. Ο χυτοσίδηρος έχει την ιδιότητα να εξάγει ιχνοστοιχεία σιδήρου κατά το μαγείρεμα, με αποτέλεσμα να επιτυγχάνουμε όχι μόνο γευστικότερο αποτέλεσμα αλλά και καλύτερη απορρόφηση από τον οργανισμό μαςτης απαιτούμενης ημερήσιας ποσότητας σιδήρου.

Πολύ καλής ποιότητας είναι τα μαντεμένια σκεύη τηςSkeppshult που κατασκευάζονται στην ομώνυμη σουηδική πόλη, γνωστή για τα ορυχεία σιδήρου. Χάρη στο πρωτογενές υλικό τους, με υψηλή περιεκτικότητα σε σίδηρο χωρίς ξένες προσμίξεις, είναι τα σκεύη με τη μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε καθαρό σίδηρο σε σχέση με οποιασδήποτε άλληςεταιρείας. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θερμαίνονται πολύ γρήγορα και διατηρούν τη θερμοκρασία τους πολλή ώρα μετά το μαγείρεμα, με αποτέλεσμα εξαιρετικά σε γεύση φαγητά με το μικρότερο δυνατό κόστος ενέργειας και χρόνου.

ΗSkeppshult δραστηριοποιείται στον χώρο από το 1902, προσφέροντας μια πλήρη γκάμα σκευών, σε τιμές ανταγωνιστικές σε σχέση με την υψηλή ποιότητά τους.Μπορείτε να τα βρείτε στο κατάστημα λιανικής τηςRockwell, αποκλειστικού εισαγωγέα και διανομέα στη χώρα μας.

Rockwell, Αναγνωστοπούλου 11, Κολωνάκι, τηλ. 210 72 23 336

Site:www.rockwell.gr, e-mai: info@rockwell.g