Ενα γλυκό κουταλιού από αποξηραμένα άνθη ιβίσκου βρασμένα μόνο με ζάχαρη και λίγο λεμόνι. Η έντονη γλυκόξινη γεύση του μοιάζει με του βύσσινου, ενώ τα πέταλά του θέλουν μάσημα για να βγάλουν όλη τους τη γεύση. Ταιριάζει με τα παγωτά, το γιαούρτι και τη σοκολάτα.

Εργαστήριο γεύσεων yiam, Αύρα Πανουσοπούλου, Αγιά Λάρισας, τηλ. 24940 22225.

Σε παντοπωλεία και ντελικατέσεν.

*Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET την Κυριακή 26 Iουλίου 2015.