Η Kayak, μια ελληνική οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται από το 1993 στον χώρο του παγωτού, λανσάρει φέτος, όπως κάνει κάθε καλοκαίρι, δύο νέες πρωτότυπες γεύσεις: Παγωτό τριαντάφυλλο με ροδοπέταλα και παγωτό λεβάντα. Για το πρώτο, αξίζει να γνωρίζετε ότι ο καρπός της αγριοτριανταφυλλιάς είναι μια από τις πλουσιότερες πηγές βιταμίνης C, ενώ η λεβάντα είναι αρωματική, αντισηπτική και θεραπευτική. Οι νέες γεύσεις έρχονται να προστεθούν στην ήδη υπάρχουσα παλέτα που περιλαμβάνει και τη σειρά Kayak Greek Frozen Yogurt, φτιαγμένη από ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι, φρέσκα φρούτα και καρπούς. Αλλωστε, σύμφωνα με την εταιρεία, στα παγωτά της χρησιμοποιούνται μόνο φυσικές πρώτες ύλες, χωρίς προσθήκη συντηρητικών ή χημικών συστατικών. Τα παγωτά Kayak θα βρείτε σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.