Το περιοδικό ΒΗΜΑGOURMET ετοιμάζεται να ανοίξει για δεύτερη φορά, αύριο Τετάρτη 22 Απριλίου, την κουζίνα του (Μιχαλακοπούλου 80, Ιλίσια) για να φιλοξενήσει ένα νέο σεμινάριο μαγειρικής, αυτή τη φορά με θέμα: «Θαλασσινές γεύσεις στην κουζίνα μας».

Περιμένουμε λοιπόν τους τυχερούς του διαγωνισμού που έχουν ειδοποιηθεί ήδη, στις 5 το απόγευμα. Ο σεφ Στέλιος Μαστοράκος θα μας μυήσει στις τεχνικές, στα μυστικά και στις συνταγές των ψαριών και των θαλασσινών. Κύριος χoρηγός είναι η εταιρεία οικιακών ειδών Rockwell με τη συμμετοχή της KAI Japan, εταιρείας με είδη κοπής.

Σας θυμίζουμε ότι φεύγοντας οι συμμετέχοντες θα πάρουν ένα αναμνηστικό δώρο από το περιοδικό ΒΗΜΑGOURMET, καθώς επίσης και ένα δώρο από την εταιρεία Rockwell. Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας!

======================================

Η Rockwell είναι μια εταιρεία εξειδικευμένη σε αντικείμενα υψηλής ποιότητας για την κουζίνα και το τραπέζι. Ιδρύθηκε το 1872, με σκοπό την κατασκευή και την εμπορία κοπτικών ειδών υψηλής ποιότητας για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Σήμερα, της Rockwell ηγείται ο Λεωνίδας Πούρικας, γόνος της 4ης γενιάς της ιδρυτικής οικογένειας, εμπνευσμένος ακριβώς από την ίδια λογική προσήλωσης σε αντικείμενα υψηλής προστιθέμενης αξίας. Στο κεντρικό κατάστημα στο Κολωνάκι, αλλά και στο υψηλών προδιαγραφών site www.rockwell.gr μπορείτε να βρείτε μαχαίρια, επιφάνειες κοπής, σκεύη μαγειρικής, ειδικά εργαλεία και εξαρτήματα ακόμη και για τις πιο απαιτητικές κουζίνες. Και αυτά είναι μόνο μερικά από τα ποιοτικά είδη που εισάγει και διανέμει η Rockwell.