Στην ευχάριστη θέση να αναγγείλω την υλοποίηση ενός ονείρου βρίσκομαι σήμερα, αγαπητοί αναγνώστες. Ενα όνειρο που ξεπήδησε από την επιθυμία τη δική μου και των συνεργατών μου στο BHMAGOURMET για προσωπική επικοινωνία με όλους εσάς που αναζητείτε το περιοδικό μας κάθε μήνα, που στέλνετε e-mail με ερωτήματα και παρατηρήσεις, που στέλνετε φωτογραφίες των φαγητών τα οποία σας εμπνεύσαμε να φτιάξετε.

Δεν λέω, καλά και άγια τα social media, καλό και γρήγορο στην επικοινωνία το e-mail, αλλά δεν μπορούν να συγκριθούν με τη ζεστή ανθρώπινη επαφή. Ειδικά για ένα περιοδικό που έχει επίκεντρο τη μαγειρική, η επαφή είναι απαραίτητη. Ας το παραδεχθούμε: πόσες και πόσες φορές δεν έχουμε όλοι ευχηθεί να μπορούσαμε να μυρίσουμε και να γευτούμε τα πιάτα που βλέπουμε στα περιοδικά ή στην τηλεόραση; Πόσες φορές δεν ευχηθήκαμε να μπορούσαμε να κόβαμε ένα κομμάτι από το ψωμί (ζεστό άραγε;) που φιγουράρει σε μια σελίδα και να δοκιμάζαμε την τραγανή (ελπίζουμε) κρούστα του;

Αυτό ακριβώς το κενό, επικοινωνιακό και αισθητηριακό, θέλαμε να καλύψουμε και πιστεύουμε ότι βρήκαμε τον καλύτερο τρόπο: μια κουζίνα! Ναι, έχουμε μια ολοκαίνουργια κουζίνα, εδώ στο κτίριο των γραφείων μας, ειδικά σχεδιασμένη για να βρισκόμαστε μαζί σας και φυσικά να μαγειρεύουμε, να κάνουμε γευσιγνωσίες, να μαθαίνουμε νέα πράγματα.

Οι πρώτοι τυχεροί αναγνώστες θα μάθουν να φτιάχνουν μπακαλιάρο και σκορδαλιά σε πολλές παραλλαγές από τον σεφ μας Στέλιο Μαστοράκο και με την ευγενική χορηγία της εταιρείας Μαρινόπουλος. Σας ετοιμάζουμε πολλές εκπλήξεις…