Ενα βιβλίο που κάθε οινόφιλος πρέπει να έχει στη βιβλιοθήκη ή στο tablet του, αφού κάθε φορά που θα χρειάζεται μια πληροφορία για ποικιλίες, ελληνικά κρασιά, οινοποιούς, τεχνικές οινοποίησης, αλλά και συνδυασμούς κρασιών με φαγητά ή γλυκά, θα μπορεί να τη βρίσκει στις σελίδες του. Μια πλήρης, ενημερωμένη και αναλυτική δουλειά από τον χημικό-οινολόγο Αργύρη Τσακίρη, πάνω στο κρασί και στα μικρά ή μεγάλα μυστικά του.

*Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2015.