O φούρνος του Hummingbird στο Νότινγκ Χιλ του Λονδίνου, που έγινε διάσημος για τα cupcakes του, άνοιξε το 2004 από την αγάπη του ιδιοκτήτη του, Ταρέκ Μαλούφ, για τα αμερικανικά γλυκίσματα που δεν μπορούσε να βρει στη βρετανική πρωτεύουσα. Οι συνταγές τους, μαζί με διάφορες άλλες για τάρτες, μπράουνις, μπισκότα και κέικ, κυκλοφορούν τώρα και στα ελληνικά και έχω αρκετές φίλες που θα τις ήθελαν για δώρο («The Hummingbird Bakery», εκδ. Τερζόπουλος).

*Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014.