από metereologos.gr
Κυριακή 22 Ιουλίου 2018
 
 

Βιβλίο ζαχαροπλαστικής

Το βιβλίο «The Hummingbird Bakery» μας μυεί στα μυστικά των νόστιμων cupcakes
Βιβλίο ζαχαροπλαστικής
εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

 

O φούρνος του Hummingbird στο Νότινγκ Χιλ του Λονδίνου, που έγινε διάσημος για τα cupcakes του, άνοιξε το 2004 από την αγάπη του ιδιοκτήτη του, Ταρέκ Μαλούφ, για τα αμερικανικά γλυκίσματα που δεν μπορούσε να βρει στη βρετανική πρωτεύουσα. Οι συνταγές τους, μαζί με διάφορες άλλες για τάρτες, μπράουνις, μπισκότα και κέικ, κυκλοφορούν τώρα και στα ελληνικά και έχω αρκετές φίλες που θα τις ήθελαν για δώρο («The Hummingbird Bakery», εκδ. Τερζόπουλος).

*Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014.




Νόστιμα περισσότερες ειδήσεις

εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ιστορικές συνταγές 
Τα λάθη της παιδικής διατροφής 
Τσαγιέρα Theo 
Πάρτι by the book 
 
 
σχόλια (0)
 
 
απομένουν 700 χαρακτήρες
Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά
 
Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ΒΗΜΑ δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.