Ο Σμυρναίικος Καφές της οικογένειας Δρακούλη είναι ένα προϊόν – απόσταγμα εμπειρίας και παράδοσης 3 γενεών. Ενα χαρμάνι από 7 εξαιρετικές ποικιλίες Arabica που χαρακτηρίζεται από το σύνθετο άρωμα, τη μοναδική γεύση και την έντονη «προσωπικότητά» του. Το όνομά του το οφείλει στην καταγωγή του Ιάκωβου Δρακούλη, που πριν από σχεδόν 100 χρόνια έφερε από τη Σμύρνη της Μικράς Ασίας την αγάπη του για την ποιότητα, την καινοτομία και τη γνώση του καλού καφέ. Από το 1925 η οικογένεια Δρακούλη εξελίσσει τις παραδοσιακές τεχνικές επεξεργασίας ποιοτικού καφέ, δημιουργώντας εκλεκτά χαρμάνια με αυθεντικότητα που ξεχωρίζουν.

Το BHMAGourmet, σε συνεργασία με την οικογένεια Δρακούλη, προσφέρει σε 5 τυχερούς από ένα πακέτο δώρων αξίας 48 ευρώ έκαστο. Το πακέτο περιλαμβάνει:

  • 3 συσκευασίες Σμυρναίικου Καφέ της οικογένειας Δρακούλη
  • το βιβλίο του Επίκουρου «Η γεύση της μνήμης», εκδ. Ικαρος
  • 1 παραδοσιακό μπρούτζινο μπρίκι
  • 1 αναδευτήρι καφέ

Κάντε like στη σελίδα του Σμυρναίικου Καφέ στο facebook https://el-gr.facebook.com/Smyrneikos και δηλώστε συμμετοχή εδώ, μέχρι 01/12/2014.

Οι νικητές θα αναδειχθούν μετά από κλήρωση και θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα και θα παραλάβουν τα δώρα τους από τα γραφεία του ΔΟΛ, Μιχαλακοπούλου 80, Αθήνα.