Περιπλανώμενοι μουσικοί, ζωγράφοι που έμοιαζαν βγαλμένοι κατευθείαν από τους δρόμους της Μονμάρτρης μπλέκονταν με τις μυρωδιές των λαχταριστών δημιουργιών στα εγκαίνια του νέου καταστήματος της γαλλικής boulangerie – patisserie Paul, τα οποία πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου, στην Κηφισιά. Ετσι, μετά το Σύνταγμα και τη Γλυφάδα τώρα και οι κάτοικοι των Βορείων Προαστίων μπορούν να απολαμβάνουν τις γαλλικές μπακέτες, τα εκλέρ, τα κρουασάν βουτύρου και τις υπόλοιπες λιχουδιές που μας σύστησαν τα καταστήματα Paul.

Η κοπή της κορδέλας έγινε από τον Μαξίμε Χόλντερ, C.E.O. Paul International, παρουσία του γάλλου πρέσβη στην Αθήνα, Ζαν Λου Κιούν-Ντελφόρζ, του Παντελή Πασχαλίδη, διευθύνοντα σύμβουλου της ΜΑΝΤΕΛ ΦΟΥΝΤ, καθώς και πολλών προσκεκλημένων από τον πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο. Τα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο Μητροπολίτης Κηφισιάς, Κύριλλος, ο οποίος και τέλεσε την ακολουθία του αγιασμού.

H ημέρα των εγκαινίων ολοκληρώθηκε με δεξίωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στον χώρο του καταστήματος με τους καλεσμένους να απολαμβάνουν αυθεντικά γαλλικά προϊόντα Paul και την Εύα Κοτανίδη να ερμηνεύει γαλλικά τραγούδια, με την αισθαντική φωνή της.