Μετά το Εδεσµατολόγιον της Σµύρνης, του Πόντου, της Μακεδονίας, της Θεσσαλίας, των Βλάχων, ήρθε και η σειρά της Πελοποννήσου από µια συγγραφέα που κάθε βιβλίο της ξεχειλίζει από συναίσθηµα. Εκτός από τις συνταγές – και σε αυτό το βιβλίο – θα βρούµε πληροφορίες λαογραφικού ενδιαφέροντος, ιστορικά στοιχεία, αναφορές εθίµων µε γαστρονοµικό και µη περιεχόµενο και πολλές φωτογραφίες φαγητών και τόπων. Ενα γλυκύτατο βιβλίο που µας παίρνει από το χέρι και µας µαθαίνει να φτιάχνουµε τραχανά µε σύγλινο, µελιτζάνες ζευγαρωτές και αητονυχολιές! Θα αγαπήσετε την Πελοπόννησο από την αρχή.{{{ moto }}}