Παλαµίδα µε σκόρδο, γιουφκάδες µε καβουρµά, καπαµάς Κοµοτηνής, γαλατόπιτα, χασλαµάς και λικέρ από κράνα. Ο γαστρονοµικός πλούτος της Θράκης είναι ολόκληρος θησαυρός και οδηγός για την ανακάλυψή του γίνεται η σεφ Στέλλα Σπανού, η οποία στο νεοεκδοθέν βιβλίο της «Θρακιώτικη κουζίνα» καταγράφει συνταγές, δίνει σαφείς οδηγίες και µας ανοίγει την όρεξη για γεύσεις που είχαµε ίσως ακούσει ή δοκιµάσει, αλλά δεν ξέραµε τον τρόπο να τις φτιάξουµε. Ενας τόπος γεµάτος µε µοσχοβολιές από τους µπαξέδες και τη θάλασσα χωράει σε 171 νόστιµες σελίδες. {{{ moto }}}